Ballina Vendi ZJARRFIKESIT E UZINES SE BALLSHIT NE PROTESTE: DUAM TE ZGJIDHET SITUATA

ZJARRFIKESIT E UZINES SE BALLSHIT NE PROTESTE: DUAM TE ZGJIDHET SITUATA

4

Punonjesit e repartit zjarrfikes te Kombinatit te perpunimit te naftes ne Ballsh kane protestuar perpara prefektures se qarkut Fier. 45 punonjes, te veshur me uniformen e tyre te punes, kane kerkuar pagat e prapambetura dhe zgjidhjen e kesaj situata. Ata kane thene se nga njera ana ligji I detyron te qendrojne ne pune, ndersa nga ana tjeter, vijojne te mbeten te papaguar.

https://youtu.be/JkpNqWnttRM