Ballina Vendi VIJON SHEMBJA E GODINAVE PERGJATE SHTRATIT TE LUMIT GJANICE

VIJON SHEMBJA E GODINAVE PERGJATE SHTRATIT TE LUMIT GJANICE

4

Eshte ne diten e dyte te tij aksioni per prishjen e objekteve te ndertuara pergjate shtratit te lumit Gjanice, dhe jane shembur edhe tre objekte te tjera. Burime nga IKMT kane pohuar se brenda dy javeve aksioni do te perfundoje, ndersa godinat me shume kate do te shemben me eksploziv.

https://youtu.be/saZDk7HoIo0