tvkombi
tvkombi

MINISTRJA E SHTETIT, TAKIME ME SIPERMARRESIT FIERAK

Vendi

Publikuar ne:16:55 - 30/01/2018

Sonila Qato, Ministrja e Shtetit per mbrojtjen e sipermarrjes, ka qene pranishme ne Fier, ku ka zhvilluar disa takime me sipermarresit fierak. Gjate nje bashkebisedimi me keta te fundit, prane mjediseve te Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Ministrja Qato, eshte ndalut tek vemendja kushtuar ketij sektori. Gjate takimeve ne Fier ministrja u shoqerua nga deputetja Antoneta Dhima, njeheres pjese e komisionit te ekonomise.

https://youtu.be/heGpNjbWZns

Ju sugjerojmë