Ballina Vendi ZHVILLOHET NE FIER FORUMI QYTETAR PER SIGURINE PUBLIKE

ZHVILLOHET NE FIER FORUMI QYTETAR PER SIGURINE PUBLIKE

2

Eshte zhvillaur ne mjediset e Bibliotekes se qytetit te Fierit, Forumi Qytetar per Sigurine Publike, nje nisme e ndermarre nga Ministria e Brendeshme qe qendra Epoka e Re ka nisur ta zbatoje ne terren ne bashkepunim me Drejtorine Vendore te Policise Fier, Bashkine Fier  dhe gjithe aktoret e tjere lokale. Forumit Qytetar per Sigurine Publike eshte nje risi ne interes te qytetareve dhe nje nevoje per te perballur problemet e hasura deri tani nga Policia

 

 

 

https://youtu.be/XB6PGVNnffY

e Shtetit dhe komuniteti.