Ballina Vendi SHTEPIA E TE MOSHUARVE FIER, 60 VENDE, AKTULISHT 56 TE AKOMODUAR

SHTEPIA E TE MOSHUARVE FIER, 60 VENDE, AKTULISHT 56 TE AKOMODUAR

2

Jane 56 rezidentet e shtepise se te moshuarve ne Fier, 4 me pak se numri maksimal I personave qe mund te jetojne ne keto mjedise. Sipas kreut te ketij institucioni Daniela Roqi, numri I personave qe kerkojne strehim ne kete shtepi eshte gjithmone ne rritje, dhe faktoret qe shoqerojne kete fenomen jane te shumte, qe nga emigracioni per te perfunduar tek kushtet ekonomike

 

 

https://youtu.be/YXxlCzaDFg0