Ballina Vendi VONESA PER LEJET E LUNDRIMIT, PROTESTE PERPARA POLICISE KUFITARE NE VLORE

VONESA PER LEJET E LUNDRIMIT, PROTESTE PERPARA POLICISE KUFITARE NE VLORE

2

Mungesa e lejeve te lundrimit ka cuar ne nje prosteste perpara policise kufitare ne Vlore, pronaret e  mjeteve lundruese. Keta te fundit kane theksuar se keto vonesa po krijojne probleme, pasi sezoni turistik tashme ka nisur dhe mungesa e leje nuk I lejon te ushtrojne dot veprimtarine e tyre. Burime nga policia kufiare kane bere me dije se vonesat jane shkaktuar per shkak te disa ndryshimeve ligjore.

 

 

https://youtu.be/OFsCawnxsNI