Ballina Vendi ZHVILLOHET KUPA “KUJTIM MAJACI”, SUBASHI: FRYMEZIM PER TE GJITHE

ZHVILLOHET KUPA “KUJTIM MAJACI”, SUBASHI: FRYMEZIM PER TE GJITHE

2

Një turne futbolli me moshat në nder dhe kujtim të legjendës së futbollit shqiptar dhe atij Fierak,”Kujtim Majaci” eshte permbyullur kete dite vere ne Fier. Me iniciativën e FSHF-së, Bashkisë së Fierit, dhe klubit FK Apolonia pas një serie ndeshjes, është mbyllur edhe një tjetër turne për të kujtuar një figurë të madhe të futbollit në Fier, Kujtim Majacin. Kryetari I Bashkise se Fierit Armando Subashi eshte ndalur tek figura qe perfaqeson Kujtim Majaci, jo vetem per qytetin tone, nje shembull I denje per tu ndjekur nga te rinjte qe admirojne futbollin.

https://youtu.be/wcsZvd_f530