Ballina Vendi “DETYRIM PARAQITJE” PER PANDELI TOLEN

“DETYRIM PARAQITJE” PER PANDELI TOLEN

2

Gjykata e Fierit ka vendosur “Detyrim paraqitje” per ish futbollistin Pandeli Tole i cili u arrestua mesditen e se merkures nga policia e Fierit. Tole akuzohet per “Organizim dhe pjesmarrje ne protesta dhe tubime te paligjshme”. Pas toles ne kerkim eshte edhe nje tjeter person, pjesemarres ne protesten e dates 9 mars

https://youtu.be/VNvngoj6c1Q