Ballina Vendi ZHVILLOHET “AGROLABS”, SAMITI I INOVACIONIT MBAHET NE FIER

ZHVILLOHET “AGROLABS”, SAMITI I INOVACIONIT MBAHET NE FIER

2

Eshte zhvilluar Samiti i Inovacionit “AgroLabs”, i cili beri bashke partnere nga Greqia, Qipro, Bullgaria dhe Shqiperia, vende keto te perfshira ne programin Ballkani – Mesdheu” ne konsultimet dhe diskutimet rreth grupimeve te inovacionit te produkteve agroushqimore. Ka qene kreu i bashkise se Fierit, Armando Subashi, ai qe ka hapur siparin e ketij  eventi  te madh te bujqesise, organizuar nga Bashkia Fier si nje nga partneret kryesor dhe ka pershendetur zhvillimin e  tij bashke me zv. Ministren e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Znj. Ermira Gjeçi.

 

https://youtu.be/zNjIh2qLOTI