Ballina Vendi PARTIA DEMOKRATIKE DEGA FIER NE ZGJEDHJE, KRYETAR RIZGJIDHET LUAN BACI

PARTIA DEMOKRATIKE DEGA FIER NE ZGJEDHJE, KRYETAR RIZGJIDHET LUAN BACI

2

Partia Demokratike Dega Fier ka nisur procesin zgjedhor per kreun e kesaj dege. Jane ne shume se 650  anetare te Partise Demokratike me te drejte vote qe jane ftuar per te marre pjese ne kete proces te rendesishem qe do te votojne per dy kandidatura . Luan Baci kreu aktual i PD dhe deputet i PD Qarkut Fier rikandidon duke pasur perballe ne kete gare Aurora Koroveshin e cila eshte nje grua me emer te njohur ne Fier ne forumet drejtuese te gruas dhe te PD-se. Ne fund te procesit te votimi rezultoj se pjese e tij u ben 485 delegate, te cilet me shumice rizgjodhen kryetar Luan Bacin. Ky I fundit arriti te siguronte 466 vota, kandidatja Aurora Koroveshi 14 ndersa 5 flete votimi dolen te pavlefshme.

 

https://youtu.be/K3_wT8AGUME