Ballina Vendi BLLOKOHET AUTOSTRADA LEVAN-TEPELENE, MASIVE GURESH DHE DHEU BIEN NE RRUGE

BLLOKOHET AUTOSTRADA LEVAN-TEPELENE, MASIVE GURESH DHE DHEU BIEN NE RRUGE

2

Renia e nje masivi guresh dhe dheu ne autostraden Levan- Tepelene, e ka bllokuar kete aks rrugor, ne pjesen mes Pocemit dhe Fratarit. Qe ne oret e para te mengjesit eshte penguar levizja e automjeteve, ndersa situata paraqitet problematike. Nga ana e inxhiniereve po shihet mundesia e hapjes se nje rruge dytesore, per te mos shkaktuar kaos ne levizjen e automjeteve.

 

https://youtu.be/zhHHxrjboxc