Ballina Vendi “KONCERT PER PIANO”, TRE ARTISTE TE RINJ KONCERT NE SHKOLLEN “JAKOV XOXA”

“KONCERT PER PIANO”, TRE ARTISTE TE RINJ KONCERT NE SHKOLLEN “JAKOV XOXA”

2

Tre pianiste te talentuar te shkolles artistike “Jakov Xoxa” ishin protagonistet e “Koncertit per Piano” qe u organizua ne sallen e koncerteve te qytetit te Fierit. Ndonese ne moshe te vogel, tre talentet Ergi, Lidia dhe Sibora, interpretuan me shume profesionalizem pjese nga kompozitore te huaj dhe shqiptare. Tre pjanistet e rinj perballen me artedashesit pas nje pune te madhe individuale, te drejtuar nga mesuesja e perkushtuar Marjana Xoxa.Koncerti per piano eshte pjese e ativiteteve te shumta qe do te zhvilloje shkolla artistike “Jakov Xoxa” per festat e nentorit.

 

https://youtu.be/4EPhrpJnWuE