Ballina Vendi FESTAT E NENTORIT, AKTIVITET NE SHKOLLEN “LIRI GERO”

FESTAT E NENTORIT, AKTIVITET NE SHKOLLEN “LIRI GERO”

2

Nxenesit e shkolles “Liri Gero” kane oranizuar nje aktivitet artistiko- kulturo ne kuader te festave te 28 dhe 29 nentorit. Te veshur kuq e zi, drejtuar nga mesuesit dhe drejtuesja e kesaj shkolle, nxenesit jane ndalur tek rendesia qe kane keto dy data, ndera kane intepretuar pjese te ndryshme.

 

https://youtu.be/1w7FqNSg3hU