tvkombi
tvkombi

ZHVILLIMI I BUJQESISE, REHABILITOHET KOLEKTORI I KAFARAJT

Vendi

Publikuar ne:17:16 - 05/02/2019

Me synimin kryesor, fuqizimin dhe zhvillimin e bujqesise ne te gjthe territorin e bashkise se Fierit, keto dite eshte duke u punuar per rehabilitimin e kolektorit te Kafarajt, nje pjese e sistemit kullues e cila ishte lene ne harrese per nje kohe te gjate.  Tashme puna eshte drejt finalizimit dhe fermerte jane shprehur te kenaqur per kete nderhyrje te bere nga ana e bashkise.

https://youtu.be/T1NYJArK9rY

Ju sugjerojmë