Ballina Vendi KOPSHTI NR.3 NE FIER, JA SI NIS DITA PER VOGELUSHET

KOPSHTI NR.3 NE FIER, JA SI NIS DITA PER VOGELUSHET

2

Kopshti Nr. 3 ne qytetin e Fierit, ka qene ne qender te nje videoje, publikuar nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi ne profilin e tij ne rrjetet sociale.  Nje dite normale, me keta vogelushe eshte percjelle nepermjet ketij postimi, ndersa vlen per tu theksuar fakti se te gjithe kopshtet ne bashkine e Fierit kane pesuar transformime rrenjesore. Investimet ne infrastrukture dhe pajisje nuk kane munguar, duke I kthyer ata ne te preferuarit e femijeve dhe prinderve te tyre