Ballina Vendi VRASJA NË BALLSH, DY FAMILJET KËRKOJNË KUJDESTARINË E FËMIJËVE

VRASJA NË BALLSH, DY FAMILJET KËRKOJNË KUJDESTARINË E FËMIJËVE

2

Pas më shumë se një muaji nga vrasja e vrasja e dyfishtë që ndodhi në Ballsh, ku Gazmend Musta masakroi me thikë gruan dhe motrën e saj, familjarët e viktimës si dhe të autorit të vrasjes kërkojë kujdestarinë për dy fëmijët e mitur. Në  seancën e sotme përgatitore, me qellim sqarimin e rrethanave të kujdestarisë ishte i pranishëm edhe babai i fëmijëve dhe autori i dyshuar i vrasjes së nënës së tyre Gentianca Caushi dhe motrës së saj Merisa Caushi. Seanca e radhes do te mbahet me 25 shkurt.

https://youtu.be/KmxEPb5Z6kg