Ballina Vendi ZV KRYEMINISTRI BRACE NE FIER, INSPEKTIME NE DISA INSTITUCIONE

ZV KRYEMINISTRI BRACE NE FIER, INSPEKTIME NE DISA INSTITUCIONE

2

Z/ Kryeministri Erion Brace ka kryer qe ne oret e para te mengjesit te sotem nje vizite te pa lajmeruar ne te gjitha institucionet shteterore ne qyetin e Fierit. Behet me dije se Qellimi i kesaj vizite ka qene inspektimi i zbatimit te orarit te administrates ne institucionet shtetetore, prezenca e stafeve ne zyrat shteterore dhe puna qe kryhet ne keto institucione, vecanerisht ne sherbimin ndaj qytetareve

https://youtu.be/Ivq21ADuLoU