Ballina Vendi “YURA CORPORATION” HYN NE TREGUN SHQIPTAR, INVESTIM 6.5 MLN EURO NE FIER

“YURA CORPORATION” HYN NE TREGUN SHQIPTAR, INVESTIM 6.5 MLN EURO NE FIER

2

Kompania koreane “Yura Corporation” nje  nder kompanite lider ne bote per prodhimin e elementeve elektrike te automjeteve, pas nje viti negociatash me ne fund do te hyje ne tregun shqiptar dhe per kete eshte nenshtkaur edhe nje Kontrate. Mesohet se do te hapet nje fabrike ne Fier lidhur me prodhimin e pajisjeve kabllore ku do te punesohen 516 persona. Investimi shkon ne rreth 6.5 mln euro

https://youtu.be/kNDeQKR2STE