Ballina Vendi KRYHET PER HERE TE PARE NE SPITALIN E FIERIT ANGIOGRAFIA KORONARE

KRYHET PER HERE TE PARE NE SPITALIN E FIERIT ANGIOGRAFIA KORONARE

2

Ne spitalin rajonal te Fierit u realizua per here te pare koronarografia, nje procedure invazive, qe konsiston ne kontrollin e arterieve koronare. Pacientja e pare ka dale me sukses dhe sipas ekipit mjeksor, teknologjia e perdorur eshte nder me modernet ne vend. Vetem gjashte muaj me pare kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Shendetesise dhe Mireqenies Sociale, Ogerta Manastirliu premtuan mbeshtetje per spitalin e Fierit, dhe kjo mbeshtetje dha frutet e saj te dukshme, pasi tani e ne vazhdim koronarografia do te kryhet edhe ne spitalin rajonal te Fierit.

https://youtu.be/RoxLS-5d2Wg