Ballina Vendi “KASTRIOT MUÇO”, RRUGA QE RIJETESOHET BASHKE ME QENDREN E QYTETIT

“KASTRIOT MUÇO”, RRUGA QE RIJETESOHET BASHKE ME QENDREN E QYTETIT

2

Prej pak ditesh ka filluar nderhyrja per rikosntruksionin total te rruges “Kastriot Muco”, nje aterteria e rendesishme ne qender te qytetit e Fierit. Aktulisht eshte duke u punuar nga busti i ish-futbollistit Kujtim Majaci deri prane kryqezimit te hotel Alpar. Kjo rruge eshte pjese e projektit te rijetezimit te qendres se qytetit, dhe bashke me te pritet ti jap nje tjeter menyre funksionimi Fierit.

https://youtu.be/JcgjpU8CbU4