Ballina Vendi NE DY MUAJ, 3 TE VDEKUR NGA FOSTOKSINA NE FIER

NE DY MUAJ, 3 TE VDEKUR NGA FOSTOKSINA NE FIER

3

Viti 2019 ka nisur me 3 vdekje nga vetehelmiket nga fostoksina, nje fenomen vrases dhe ne rritje ne Fier. Sipas mjekut toksikolog ne Spitalin Rajonal ne Fier, Lulezim Banushaj, vetem per kete periudhe te pare te ketij viti jane shenuar tre vdekje nga fotoksina, ndersa nuk kane munguar edhe rastet e intoksikimeve nga alkoli apo droga

https://youtu.be/oRHnZ_QVMoc