Ballina Vendi PUBLIKOHET KALENDARI I FESTAVE, FIERI JU MIREPRET NE CDO DITE TE VITIT

PUBLIKOHET KALENDARI I FESTAVE, FIERI JU MIREPRET NE CDO DITE TE VITIT

2

Bashkia e Fierit ka publikuar kalendarin e festave tradicionale te vitit 2019. Do te jete nje vit I cili do te vazhdoje traditen e festimeve popullore, por me plot risi dhe festa te reja. Sipas drejtoreshes se Turizmit dhe Promovimit te Vlerave ne Bashkine Fier Adriana Mile, politikat e kesaj bashkie ne fushen e turizmit gjatw vitit 2019, synojne ta kthejne Fierin ne nje qytet te vizitueshem ne cdo stine te vitit.

https://youtu.be/i93saiPbr6c