Ballina Vendi “YOUTH SUMMER MUNICIPALITY TOUR”. ZHVILLOHET TURI VEROR RINOR NE BASHKITE E VENDIT.

“YOUTH SUMMER MUNICIPALITY TOUR”. ZHVILLOHET TURI VEROR RINOR NE BASHKITE E VENDIT.

2

Kendet e Bashkimit Evropian ne Bashkite Fier, Roskovec, Patos, Vlore, Himare, ka nisur nje tur tre ditor ne keto pese Bashki. Pjese e tij jane bere nje grup gjimnazistesh te cilet te udhehequr nga Koordinatoret e BE te ketyre bashkive, si dhe anetare te stafit pedagogjik te shkollave prej nga ku ata vine, do te perjetojne eksperienca te vecanta.

 

 

 

https://youtu.be/j4PMSGAsnV0