Ballina Vendi MENAXHIMI I MBETJEVE TE NGURTA, TAKIM NE FIER

MENAXHIMI I MBETJEVE TE NGURTA, TAKIM NE FIER

2

Menaxhimi I mbetjeve te ngurta ne Shqiperi dhe vleresimi strategjik mjedisor, kane qene ne qender te nje takimi organizuar ne Fier, nen kujdesin e Ministrise se Infrastruktures dhe Energjitikes. Gjate takimit eshte theksuar se ne baze te dokumentave te deritanishme, Shqiperia ndahet ne 10 zona mbetjesh dhe perpara hartimti te draftit perfundimtar do te zhvillohen takime me te githa bashkite, per t’ju marre mendimet respektive.

 

 

 

https://youtu.be/MSB3XUOeGOs