tvkombi
tvkombi

XHULIO VRENOZI MUND NE VETEM KATER RAUNDE LATINO-AMERIKANIN CAPUANO

Vendi

Publikuar ne:16:39 - 13/05/2018

Xhulio Vrenozi, boksieri fierak, ka fituar ne vetem 4 raunde, ndeshjen me latino-amerikanin Luca Capuano. Vete Vrenozi do te shprehej I emoncionuar, pasi eshte ndeshur ne qytetin e tij te lindjes, aty ku ka pasur fillesat ne sportin e boksit, dhe ku me kenaqesi do te kthehej per te zhvilluar nje kampionat.

https://youtu.be/dmYItV3vqx8

Ju sugjerojmë