Ballina Vendi “SIDI EDUCATION”, 20 VITET E SUKSESIT NE FIER

“SIDI EDUCATION”, 20 VITET E SUKSESIT NE FIER

3

Eshte festuar ne Fier, 20 vjetori I hapjes se qendres se gjuheve te huaja “SIDI Education”. Me pare nen emrin “Ili Centr”, sot SIDI, nga kjo qender kane dale breza te tere nxenesish dhe intelektualesh, te cilet jane dipluar ne nivelet me te larta te gjuhes angleze. Me staf te kualifikuar, teknologji te avantuar, e mbi te gjitha ekperiece te gjate, SIDI, renditet si qendra me e madhe e gjuheve te huaja jo vetem ne Shqiperi, pasi filjalet e saj jane hapur tashme edhe ne Kosove.

https://youtu.be/hyFMFCNItVo