tvkombi
tvkombi

CESHTJA CAME, MARSHIM SENSIBILIZUES NE FIER

Vendi

Publikuar ne:16:13 - 12/05/2018

Ne shenje sensibilizimi ndaj ceshtjes came, qindra pjestar te komunitetit cam kane marshuar ne bulevardin kryesor te qytetit te Fierit. Pjesemarresit ne kete marshim jane shprehur se shoqata “Cameria” dhe gjithe komuniteti cam po bejne protesta sensibilizuese mbare kombetare duke percjelle nje mesazh tw qarte per qeverite shqiptare dhe ate greke per te arritur ne zgjidhjen e ceshtjes came.

https://youtu.be/hWg_WxOYOtw

Ju sugjerojmë