Ballina Vendi “VULLNETARIZMI NUK NJEH MOSHE”, EKSPOZITA E KRYQIT TE KUQ NE FIER

“VULLNETARIZMI NUK NJEH MOSHE”, EKSPOZITA E KRYQIT TE KUQ NE FIER

2

“Femijet dhe Kryqi I Kuq”. Ka qene kjo ekspozita e hapur ne kuader te konkursit kombetar te vizatimit, nga Kryqi i Kuq dega Fier ne bashkepunim me Bashkine e qytetit dhe drejtorine arsimore. Kane qene 250 punimet e paraqitura nga nxenes te shkollave te ndryshme  nga te cilat jane perzgjedhur per te qene pjese e ketij konkursi 150. Ne fund cmimin e pare e ka marre punimi I nxenesit shpallur  Bianko Beraj nga shkolla “Jani Bakalli”.

https://youtu.be/5SEZJ5zlgBE