Ballina Vendi NJE ZJARR I MADH KA RENE NË ZONËN E PYLLËZUAR NË DARËZEZË...

NJE ZJARR I MADH KA RENE NË ZONËN E PYLLËZUAR NË DARËZEZË TË FIERIT,

2

Nje zjarr I madh ka rene në zonën e pyllëzuar në darëzezë të fierit, fare pranë disa lokaleve dhe biznese. Flakët kanë përfshirë një sipërfaqe të konsiderushme, e mbjellë me pisha. Në vendin e ngjarjes kane mberritur menjehere zjarrfikësit e fierit, ndersa jane thirrur për të shuar flakët edhe zjarrfikësit e patosit, roskovecit, ballshit dhe lushnjes.

https://youtu.be/zADLKP1MdBo