Ballina Vendi VRAU SHOKUN, ZEKAJ: I KËRKOJ FALJE FAMILJARËVE, LIGJI TË VEPROJË

VRAU SHOKUN, ZEKAJ: I KËRKOJ FALJE FAMILJARËVE, LIGJI TË VEPROJË

3

Gjykata e Fierit ka vendosur burg pa afat për Albert Zekajn që vrau shokun me të cilin ndante qiranë e shtëpisë. 32 vjeçari është shprehur i penduar përpara trupit gjykues dhe ka kërkuar qe drejtesia t’i japë dënimin e merituar. Ai ka treguar krimin makaber, ndersa mesohet se pas kryerjes se tij Zekaj eshte larguar per ne Tirane ku ka jetuar ne nje qender fetare, e cila e ka strehuar dhe ushqyer.

https://youtu.be/Qrb1JD2TJ-g