Ballina Vendi FIER, KUSH ËSHTË I ARRESTUARI QË I DËRGUAN CELULARËT BRENDA NË QELI

FIER, KUSH ËSHTË I ARRESTUARI QË I DËRGUAN CELULARËT BRENDA NË QELI

3

Por per cilin ishin derguar kater nga gjashte celularet e futur ne burgun e Fierit. Alket Velaj eshte 25-vjeçari, banues në fshatin Varibob të Fierit, I cili është arrestuar nga policia më 8 shkurt për vjedhje me dhunë dhe nën kërcënimin e armëve të katër pikave të këmbimit valuator. Ai ka qenë i dënuar më parë për “Plagosje të rëndë me dashje” dhe “Shkatërrim prone”.

https://youtu.be/UxuBxjCSgzY