tvkombi
tvkombi

KAPEN 6 CELULARE ME DEKODER, DO FUTESHIN NË BURGUN E FIERIT

Vendi

Publikuar ne:16:49 - 10/03/2018

Gjashtë telefona celularë janë sekuestruar nga punonjësit e Institucionit të Ekzekutimit të Dënimeve Penale në Fier. Ato ishin dërguar përmes pakove postare tek dy shtetas që ndodhen në këtë institucion, njëri duke vuajtur dënimin dhe tjetri i paraburgosur. Celularët ishin fshehur në brendësi të dy aparateve dekoderë dixhitalë për Televizon, për t’i shpëtuar kontrollit të shërbimit të burgut. Sendet e ndaluara do ti dergoheshin te denuarit Gentian Sopoti dhe te paraburgosurit Alket Velaj.

https://youtu.be/CwrMHeKi3QA

Ju sugjerojmë