Ballina Vendi VRAU GRUAN NE BALLSH, KUJDESTARIA E FEMIJEVE I KALON DAJES

VRAU GRUAN NE BALLSH, KUJDESTARIA E FEMIJEVE I KALON DAJES

2

Gjykata e Fierit ka vendosur kete te hene pranimin e kerkeses e Gjyshmir Caushaj  per marrjen e kujdestarise se dy femijeve te mitur  te ciftit Gazment Musta dhe Gentiana Cushaj. Vendimi eshte marre mengjesin e kesaj te hene, ndersa fill pas ngjarjes femijet u strehuan ne fshatin SOS. Nga sot dajua I femijeve mund te kujdeset per ta, duke I mohuar ne kete menyre te drejten per kujdestari prinderve te Gazmend Mustes

https://youtu.be/9cy7GdXktvQ