Ballina Vendi SPIROPALI VIZITON ECURINE E PUNIMEVE NE SHKOLLEN “MELEQ GOSTNISHTI” NE PATOS

SPIROPALI VIZITON ECURINE E PUNIMEVE NE SHKOLLEN “MELEQ GOSTNISHTI” NE PATOS

2

Ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentit Elisa Spiropali, shoqeruar nga krytarja e bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj si dhe deputetet socialist te qakut te Fierit, kane inspektuar punimet  te cilat jane duke u kryer per  rikonstruksionin e shkolles 9-vjeçare “Meleq Gostnishti”. Ky eshte nje investim i Qeverise Shqiptare ne bashkefinancim me Bashkine Patos

https://youtu.be/mJ2nBMOqTvw