Ballina Vendi MBLIDHET NE FIER ALEANCA KOMBETARE E KESHILLTAREVE TE QARKUT FIER

MBLIDHET NE FIER ALEANCA KOMBETARE E KESHILLTAREVE TE QARKUT FIER

2

Eshte mbledhur sot ne Fier Aleanca Kombetare e Keshilltareve te Qarkut.  Kryetarja e ketij Keshilli Mirela Levanaj ka dale me nje deklarate te perbashket ne emer te Aleances, duke i drejtuar edhe nje kerkese KQZ si dhe misioneve Nderkombetare dhe publikut.  Sipas Levanaj ne Fier gruaja socialiste eshte e perfaqesuar ne gati  41  % ne keshillin e Bashkise  dhe 50% ne administrate.

https://youtu.be/VjdaAST5JA4