Ballina Vendi NDRYSHON SHTRATI I LUMIT “GJANICE”, VIJON ZBATIMI I PROJEKTIT

NDRYSHON SHTRATI I LUMIT “GJANICE”, VIJON ZBATIMI I PROJEKTIT

2

Viijon puna ne qender te qyteti te Fierit dhe pergjate gjithe shtratit te lumit “Gjanice”, per te finalizuar perpara afateve te parashikuara projektin me te madh infrastrukturor qe eshte duke u zbatuar kohet e fundit ne qytetin e Fierit. Ne kete kuader, krijimi I hapsirave te nevojshme per zbatimin e projektit ka bere qe hap pas hapi te prishen edhe mure rrethues apo objekte te tjere, te cilet nuk lejojne zhvillimin e punimeve dhe pengojne punen.

https://youtu.be/LDZOA-zGq6A