Ballina Vendi POLICIA FIER, JA NDALIMET DHE PROCEDIMET E NJE JAVE

POLICIA FIER, JA NDALIMET DHE PROCEDIMET E NJE JAVE

2

Evidentimi dhe goditja e paligjshmrise kane qene ne qender te punes se Drejtorise Vendore te Policise se Fierit dhe komisariateve ne varesi te saj gjate gjithe kesaj periudhe. Ne vetem nje janve jane arrestuar ne flagrance 6 persona, 4 jane kapur pasi ishin ne kerkim, 27 jane proceduar ne gjendje te lire. Jane vendosur 686 masa administrative dhe jane terhequr 4 leje drejtimi per tejkalim te normave te shpejtesise.

https://youtu.be/7XIBbjRBJz8