tvkombi
tvkombi

VODHEN 100 MILION LEKE DHE NJE MAKINE, NDALOHEN DY AUTORET

Vendi

Publikuar ne:17:02 - 12/04/2018

Nje ngjarje e ndodhur ne maj te vitit te kaluar eshte zbardhur nga policia e Fierit. Dy persona jane vendosur ne pranga pasi rezoltojne se jane autore te grabitjes se 100 milione lekeve dhe ten je automjeti ne pronesi te shtetasit me iniciale XH.K. Mbi ta rendon akuza e vjedhjes se kryer ne bashkepunim.

https://youtu.be/iuIWbBioeYM

Ju sugjerojmë