Ballina Vendi TAP DHE BASHKIA FIER, RIKONSTRUKTOHET RRUGA E DERMENASIT

TAP DHE BASHKIA FIER, RIKONSTRUKTOHET RRUGA E DERMENASIT

2

TAP ne bashkepunim me Bashkine e Fierit kane nisur asfaltimin e nje aksi rrugor, teper problematik jo vetem per banoret e Fierit por edhe per vizitoret e ndyshem. Rruga qe te con drejt Apolonise dhe dy degezimeve te plazhit te Semanit dhe Darezeses eshte duke u rehabilituar, ndersa impakti I saj pritet te jepet brenda pak kohesh, duke qene se po afron edhe sezoni turistik.

https://youtu.be/8F1XCcRqotA