Ballina Vendi VIVA, QENDRA ME E RE TREGTARE NE FIER

VIVA, QENDRA ME E RE TREGTARE NE FIER

2

Viva, eshte qendra tregtare qe do te hap dyert shume shpejt ne qyteti e Fierit. Emra te njohur si Jumbo, Spar, Neptun, etj vijne te gjitha nen nje cati, per te ofruar jo vetem produktet e shume kerkuara, por edhe oferta pafund per konsumatoret. Pervec njesive te shitjes, logove prestigjoze dhe markave me te njohura, VIVA sjell ne Fier kendin me te madh te lojrave per femije dhe argetim pa fund. Ne VIVA nuk do te mungojne risite, ndersa hapja e madhe do te shoqerohet edhe me nje super dhurate, nje makine e vitit 2017. Nuk mbetet vecse te vizitoni qendren tregtareve VIVA, e cila hap dyert ne date 27 Prill.

https://youtu.be/vZR6UwbhDhQ