tvkombi
tvkombi

JUMBO VJEN NE FIER, GJITHCKA PER TE GJITHE FAMILJEN

Vendi

Publikuar ne:16:06 - 25/04/2018

Prej 27 prillit, JUMBO, do te hap dyert ne Fier, si pjese e qendres tregtare VIVA. Per here te pare ne jug te vendit,  tek JUMBO do te gjeni gjithcka kerkoni, sende dhe mallra per te gjithe familjen. Ofertat nuk do te mungojne asnjehere, ndersa per hapjen e madhe do te kete edhe surpriza dhe dhurata per te gjithe bleresit.

https://youtu.be/HlIHOHIiCco

Ju sugjerojmë