tvkombi
tvkombi

PERCILLET PER NE BANESEN E FUNDIT KASTRIOT FAFAJ

Vendi

Publikuar ne:16:02 - 25/04/2018

Eshte percjelle sot per ne banesen e fundit Kastriot Fafaj, punonjesi I policise se Komisariatit  Fier, I cili u gjet I vevrare mengjesin e nje dite me pare. Pasditen e djeshme, babai i Kastriotit, Shyqyri Fafaj u shpreh se djali i tij i vetevrare ishte ngarkuar shume ditet e fundit per plotesimin e kerkesave dhe deklarimeve qe kerkonte procesi i vetingut.

https://youtu.be/tZ__6MnbMt0

Ju sugjerojmë