tvkombi
tvkombi

REDUKTOHET PRODHIMI BUJQESOR NE QARKUN FIER

Vendi

Publikuar ne:15:54 - 26/04/2018

Sipas statistikave te drejtorise Rajonale te Bujqesise ne Fier per kete periudhe te pare te ketij viti eshte rregjistruar dhe nje tregues i ulet i prodhimit bujqesor vendas . Renia e prodhimit bujqesor ka reflektuar dhe te eksporti, qe shkon ne 9 mije ton produkte, qe jane me 2 mije ton me pak nga e njejta periudhe nga viti i kaluar.

https://youtu.be/hwVZzrmT6-o

Ju sugjerojmë