Ballina Vendi TAP RIKONSTRUKTON UJESJELLESIN E MBROSTARIT

TAP RIKONSTRUKTON UJESJELLESIN E MBROSTARIT

2

Gazsjellesi Trans Adriatik ka perfunduar gjate muajit Mars rikonstruksionin e ujesjellesit te Mbrostarit ne Bashkine e Fierit. Ujesjellesi i ri, tashme i sherben rreth 10’500 banoreve te 6 fshatrave te kesaj zone. Rikonstruksioni i ujesjellesit te Mbrostarit i ka dhene zgjidhje problemit me mungesen e ujit ne rubinetet e fshatrave Petove, Verri, Kallm, Mujalli dhe Mbrostar.

https://youtu.be/4sUGLgqRQG0