Ballina Vendi “FORCA E LIGJIT”, TRE FEMRA PJESE E STRUKTURES NE PROKURORINE E FIERIT

“FORCA E LIGJIT”, TRE FEMRA PJESE E STRUKTURES NE PROKURORINE E FIERIT

2

Jane tre femra, pjese e structures “Forca e Ligjit” prane Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Fier. Burime prane organit qendror te aukuzes bejne me dije se nga pese kandidate, perfundimisht eshte vendosur qe tre prokuroret te cilat do te duhet te kerkojne arrestimin e zyrtareve te korruptuar ne rrethin e Fierit jane; Suela Beluli, Ervisa Hyka dhe Englantina Shehu.

https://youtu.be/T8lDl0F6gds