Ballina Vendi DO TE NDERTOHET URA MBI KANALIN E MARTINES, QEVERIA CEKE INVESTON 50...

DO TE NDERTOHET URA MBI KANALIN E MARTINES, QEVERIA CEKE INVESTON 50 MIJE EURO

2

Me nje fond prej rreth 50 mije eurosh pritet te rindertohet ura mbi kanalin e martines ne Njesine Administrative Levan ne Fier. Lajmi eshte bere I ditur nga ambasadori Cek ne vendin tone, gjate nje takimi me kryetarin e Bashkise se Fierit Armando Subashi. Sipas ketij te fundit vete ambasadori ka pare nga afer situaten gjate periudhes se permbytjeve ne Fier, dhe nga ana e eksperteve eshte punuar deri ne detaje, per sistemimin e kesaj ure, nje nder shkaktaret e permbytjeve.

https://youtu.be/3J0gyIfgP6w