Ballina Vendi VITI I SKENDERBEUT, QKF FIER HAP SIPARIN E VEPRIMTARIVE

VITI I SKENDERBEUT, QKF FIER HAP SIPARIN E VEPRIMTARIVE

6

Qendra Kulturore e Femijeve ne Fier ka hapur siparin e veprimtarive ne kuader te 550 vjetorit te vdekjes se heroit tone kombetar Gjergj Kastriot Skenderbeu. Protagonist te aktivitetit jane bere nxenes te shkollave 9 vjecare dhe te mesme, te cilet kane shpalosur talentin e tyre ne pjese te ndryshme.

https://youtu.be/y5-QXYcKuFo