Ballina Vendi MARREVESHJA ME UJESJELLESIN, 1 SHKURTI AFATI I FUNDIT PER LEGALIZIM

MARREVESHJA ME UJESJELLESIN, 1 SHKURTI AFATI I FUNDIT PER LEGALIZIM

5

1 shkurti eshte afati I fundit, per legalizimin e lidhjeve te ujit te pijshem si dhe per nenshkrimin e marreveshjeve per pagesen e debise me keste. Afrimi I fundit te afatit, ka bere qe shtohen kerkesat e qytetareve, ndersa vetem brenda nje dite behen rreth 35 akt-marreveshje te reja. Drejtori I shitjeve ne ndermarrjen e Ujesjellesit Endri Gjikondi, eshte ndalut edhe tek debitoret, ku ne liste ka edhe ndermarrje shteterore.

https://youtu.be/KNzwrPgzkQY