tvkombi
tvkombi

VITI I SKENDERBEUT, AKTIVITET NE GALERINE E ARTEVE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:49 - 28/11/2018

Ne kete 28 nentor, Galleria e Arteve  “Vilson Kilica” ne Fier, ka qene mikepritesja e aktivitetit te radhes. “Viti I Skenderbeut” ka mbledhur bashke historian e studiues, intelektual, perfaqesus te pushtetit vendor,prefektin e qarkut Fier dhe qytetare te shumte.

 

https://youtu.be/y7nCPRHRdj8

Ju sugjerojmë