Ballina Vendi 20 VITE TV KOMBI, SUKSESI I TELEVIZIONIT TE FIERAKEVE

20 VITE TV KOMBI, SUKSESI I TELEVIZIONIT TE FIERAKEVE

2

Si sot 20 vite me pare, fale inisiatives se familjes Gjata, nisi transmetimet TV KOMBI. Sot, pas 20 viteve sukses, TV KOMBI, mbetet perzgjedhja e pare e shikuesve ne Fier dhe jo vetem. Stafi I kualifikuar, programacioni I perzgjedhur, serioziteti ne percjelljen e informacionit dhe gjithcka transmetohet gjate 24 oreve, ben qe TV KOMBI te mbetet nje gur I rendesishem  ne fushen e medias vizive ne Shqiperi.

 

https://youtu.be/inF_F0p1hPo